Google search engine

Workshops consultancy

Stel jouw vragen over digitalisering tijdens één van onze consultancy workshops. Maak een keuze uit diverse workshops op gebied van ICT-beleid, adoptie of (versnelde) implementatie van Teams en Microsoft 365.

Advies op maat

Workshops consultancy

Stel jouw vragen over digitalisering tijdens één van onze consultancy workshops. Maak een keuze uit diverse workshops op gebied van ICT-beleid, adoptie of (versnelde) implementatie van Teams en Microsoft 365.


Regelmatig ontvangen onze onderwijsconsultants vragen uit het onderwijs op gebied van digitalisering. Om scholen gericht advies te geven heeft Breens Network diverse consultancy workshops ontwikkeld. Afhankelijk van de situatie en ICT-vraagstukken van de organisatie zijn er diverse mogelijkheden. Bekijk hieronder het overzicht:

Versneld aan de slag met Microsoft 365: workshop Pressure Cooker

Wil je in één dagdeel een volledig beeld krijgen van de mogelijkheden van Microsoft 365 en Teams? En vervolgens aan de slag met de uitrol van applicaties voor digitaal samenwerken? Dan is onze Pressure Cooker workshop een goede start.

Tijdens een online sessie van 3 uur nemen wij een groep deelnemers mee in de functionaliteiten en mogelijkheden van Microsoft 365 voor het onderwijs. De diverse applicaties en toepassingen worden besproken en door de deelnemers toegepast binnen ICT-omgeving van jouw onderwijsinstelling. Vraagstukken van de diverse doelgroepen worden besproken inclusief de kansen en valkuilen.
Na afloop ontvang je een uitgebreide rapportage en kun je aan de slag met de implementatie van Microsoft 365 en teams binnen de school.

Meer draagvlak voor ICT-projecten: workshop ICT & adoptie

Hoe zorg je ervoor dat iedereen Microsoft 365 goed en veilig gaat gebruiken? De overstap naar digitaal (samen)werken in Microsoft 365 betekent een andere manier van werken voor de verschillende doelgroepen binnen je school. Om deze verandering goed en succesvol door te voeren, is hier voldoende aandacht voor nodig, met een doordacht adoptietraject. De workshop ICT & adoptie vindt in de regel plaats naast het ICT-project waarin de nieuwe inrichting wordt gerealiseerd. Doel is om medewerkers en betrokkenen actief te betrekken zodat de nieuwe omgeving en applicaties worden omarmd.

Goed en veilig gebruik van Microsoft 365: workshop governance & beleid

Werkafspraken (governance) en ICT-beleid vormen de basis van een succesvol ICT-project. Een correct gebruik van applicaties en omgaan met data is belangrijk bij het in gebruik nemen van de nieuwe digitale leer- en werkplek. Tijdens de workshop governance & beleid wordt samen met de afdeling IT en directie het IT-beleid en achterliggende processen in kaart gebracht.

Contact

Heb je vragen over deze oplossing of wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met mij op.