Google search engine

Jip Venne vertelt over zijn werk als teamlead Servicedesk bij IT-Workz, onderdeel van Breens Network. Benieuwd hoe hij bij ons terecht is gekomen? En wat zijn ambities waren en doelen zijn? Bekijk de video!

Jip over zijn werk als teamlead Servicedesk

Jip Venne vertelt over zijn werk als teamlead Servicedesk bij IT-Workz, onderdeel van Breens Network. Benieuwd hoe hij bij ons terecht is gekomen? En wat zijn ambities waren en doelen zijn? Bekijk de video!


Jip Venne werkt ruim vijf jaar voor IT-Workz, onderdeel van Breens Network. Jip begon als junior servicedesk medewerker en groeide door naar coördinator servicedesk, incident manager en vervolgens teamlead. Bekijk de video om zijn ervaringen te horen.

Bekijk de video van Jip

Wat doe je bij Breens Network?

“Ik ben werkzaam bij IT-Workz, onderdeel van Breens Network. Ik ben daar vijf jaar geleden begonnen op de servicedesk en momenteel teamlead van het Service- en supportteam.”

Wat maakt werken bij IT-Workz bijzonder?

“Ik voelde gelijk de informele sfeer en je merkte dat er intern veel mogelijk was qua doorgroeimogelijkheden. Vandaar mijn keuze voor IT-Workz.”

Hoe heb je je ambitie waargemaakt?

De rol van teamleider werd me niet meteen voor de neus gehouden. Maar er werd wel tegen me gezegd dat dat ze echt kijken naar waar je ambities liggen. Dat ze op die manier met je aan de slag gaan om zo te bouwen aan je eigen toekomst.”

Wat zijn jouw doelen?

“Mijn opdracht vanuit het management is om zoveel mogelijk te sturen op de contracten die we met onze klanten hebben. Dat kan best wel divers zijn. Neem bijvoorbeeld de telefonische bereikbaarheid en de bezetting van het team. Maar dat ook ervoor zorgen dat we tickets binnen de juiste doorlooptijd oplossen.”

Hoe ben je hier terecht gekomen?

“Mijn ouders zijn allebei werkzaam in het onderwijs en ik dacht altijd al, dat dit beter moet kunnen. Dus daarom ook mijn keuze om bij IT-Workz in dienst te gaan.”

Actueel

Lisanne over haar werk als directeur

Lisanne van Egmond vertelt over haar werk als directeur bij SLBdiensten, onderdeel van Breens Network. Benieuwd naar haar managementstijl? En waar ze naar zoekt in een nieuwe collega? Bekijk de video!

Charlene over haar werk als Product Owner

Charlene Geertsema vertelt over haar werk als Product Owner bij Educator, onderdeel van Breens Network. Benieuwd hoe zij bij ons terecht is gekomen? Wat haar drive is? Bekijk de video!

Contact

Meer weten over werken bij Breens Network? Neem contact op met onze recruiter.