Google search engine

Edin is recruiter bij Breens Network en verantwoordelijk voor het werven van nieuwe collega’s voor Breens Network én de onderliggende merken. Lees hier meer over Edins werkervaring bij Breens Network.

Over Edin Jukic

Edin is recruiter bij Breens Network en verantwoordelijk voor het werven van nieuwe collega’s voor Breens Network én de onderliggende merken. Lees hier meer over Edins werkervaring bij Breens Network.


Wat doe je bij Breens Network?

“Ik houd mij als recruiter bezig met het werven van nieuwe kandidaten voor Breens Network en de daaronder liggende business units. Naast het werven van nieuw personeel denk ik ook mee over onze employer branding en hoe we deze kunnen verbeteren. Daarnaast pak ik ook het stagebeleid op binnen de organisatie.”

Wat was voor jou de reden om hr in te gaan?

“De reden dat ik hr ben gaan studeren, is omdat ik een echt mensen-mens ben. Als recruiter zijnde kan je iemand heel blij maken met een nieuwe baan en dat geeft mij voldoening. Met mijn hr-diploma op zak en bijna tweeëneenhalf jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling vind ik het nog steeds leuk om iemand aan een nieuwe baan te helpen.”

Wat maakt werken bij Breens Network zo leuk?

“Bij Breens Network zijn mijn werkzaamheden heel erg verschillend. Naast dat ik recruitment oppak, doe ik ook veel hr-werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde voor mij en dat was een belangrijke reden om voor Breens Network te gaan werken.”

Persoonlijk

“Ik woon nu iets meer dan twee jaar in Breda samen met mijn partner. In het weekend ben ik vaak te vinden op het voetbalveld.”

Waar ligt jouw ambitie?

“Zelf wil ik mij nog meer gaan ontwikkelen als recruiter en hr-adviseur. Mijn doel is om nog meer nieuwe collega’s aan te nemen en uiteindelijk zo mee te helpen aan de groei van onze mooie organisatie.”

Wat wil je tot slot nog met de lezer delen?

“Breens Network is echt een mooie organisatie om voor te werken. Check onze vacatures om te zien of er iets voor je bij zit. Zie je geen vacature die aansluit op jouw wensen en behoeften, maar denk je dat je ons verder kan helpen? Neem dan contact met mij op, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!”

Contact

Benieuwd naar onze vacatures? Klik op de button 'Bekijk alle vacatures'. Vragen over werken bij Breens Network en de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Edin.