Google search engine

Werken bij Breens Network

Wij komen graag in contact met talenten die, net als onze merken, gedreven zijn om het onderwijs in Nederland en alle belanghebbenden te helpen verbeteren en groeien.

Vind de baan die bij jou past!

Werken bij Breens Network

Wij komen graag in contact met talenten die, net als onze merken, gedreven zijn om het onderwijs in Nederland en alle belanghebbenden te helpen verbeteren en groeien.

2nd line Support Agent

In deze rol van Support Agent ben jij de specialist voor je 1st line collega’s en onze klanten hebben er vertrouwen in dat jij hen verder helpt met de complexere IT vraagstukken uit de onderwijs organisatie.

Afstudeer- en stagemogelijkheden

Afstudeerders (informatica)

Als student heb je misschien ervaring met Educator of een ander studentinformatiesysteem of studentvolgapplicatie. Wil jij weten wat het is om aan een volwassen applicatie te werken die dagelijks door duizenden studenten en medewerkers wordt gebruikt en hoe de techniek achter deze applicatie eruit ziet? Dan hebben wij een aantal interessante afstudeeropdrachten voor je!

Afstudeerders Informatica

We zijn op zoek naar Informatica-studenten die houden van een uitdaging. Binnen ons scrumteam help jij ons om de kwaliteit, performance en onderhoudbaarheid van onze applicatie te verbeteren.

Change coördinator

Voor het team Projects zijn we op zoek naar een change coördinator. Je hebt een duidelijke visie op het gebied van ICT dienstverlening en hoe je dit proces naar een volgend niveau kunt tillen. Je streeft altijd naar een maximale klanttevredenheid en houdt je hoofd koel bij het coördineren van changes.

Consultant (Junior/Medior/Senior)

Data-architect

IT-Workz wil onderwijsinstellingen helpen het primaire en het secundaire onderwijsproces te optimaliseren met ICT. De onderwijsorganisatie houdt zelf de regie, IT-Workz ondersteunt, adviseert en is verantwoordelijk voor aantoonbare groei in de volwassenheid van het gebruik van Educational Technology (ET).

HR Adviseur

Junior Software Tester

Medior .NET Developer

Medior Software Developer

Network architect

Als network architect ben je de drijvende kracht achter de innovatie, vernieuwing en doorontwikkeling binnen het (Azure) netwerk en security domein van IT-Workz. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het analyseren en vertalen van de bedrijfsbehoeften naar een passende ICT-oplossing Je voorziet het Sales team van informatie en bij grote implementatieprojecten ben je actief betrokken bij de pre-sales en fungeer je eventueel als technisch projectleider.

Product Specialist

Security officer

Security staat hoog op de agenda binnen IT-Workz en bij de klanten waar wij onze diensten verlenen. Ter uitbreiding van ons security team zoeken wij een ervaren Security Officer

Software Ontwikkelaar

Progress Onderwijs

SQL database / applicatie ontwikkelaar

SQL database administrator

IT-Workz is binnen het team Data op zoek naar een SQL database administrator.

Support Engineer

Systeembeheerder

Teamlead Cloud

IT-Workz zoekt voor haar delivery organisatie een teamlead voor team Cloud. Als teamlead speel je een belangrijke rol in het continue streven naar operational excellence en een optimale klantbeleving.

Tester (32 – 40 uur)

Als Tester werk je nauw samen met de ontwikkelaars en de functioneel consultants en test je mee aan onze standaardsoftware die nauw aansluit op de onderwijsontwikkelingen in het hoger onderwijs.

Testmanager

Heb je veel ervaring met het opzetten van nieuwe testprocessen en het uitvoeren van (herbruikbare) test scripts binnen de ICT-dienstverlening? IT-Workz is voor de Delivery organisatie op zoek naar een Testmanager.