Google search engine

Werken bij Breens Network

Wij komen graag in contact met talenten die, net als onze merken, gedreven zijn om het onderwijs in Nederland en alle belanghebbenden te helpen verbeteren en groeien.

Vind de baan die bij jou past!

Werken bij Breens Network

Wij komen graag in contact met talenten die, net als onze merken, gedreven zijn om het onderwijs in Nederland en alle belanghebbenden te helpen verbeteren en groeien.

1st line Support Agent

Ben jij de 1st line Support Agent die het als een uitdaging ziet om je klant te helpen met al zijn IT-vraagstukken?

2nd line Support Specialist

Als 2nd line Support Specialist ben jij de vraagbaak voor je collega’s en onze klanten hebben vertrouwen dat jij hen verder helpt met de complexere vraagstukken uit hun organisatie, gerelateerd aan IT in combinatie met onderwijs.

Afstudeerders (informatica)

Als student heb je misschien ervaring met Educator of een ander studentinformatiesysteem of studentvolgapplicatie. Wil jij weten wat het is om aan een volwassen applicatie te werken die dagelijks door duizenden studenten en medewerkers wordt gebruikt en hoe de techniek achter deze applicatie eruit ziet? Dan hebben wij een aantal interessante afstudeeropdrachten voor je!

Afstudeerders Informatica

We zijn op zoek naar Informatica-studenten die houden van een uitdaging. Binnen ons scrumteam help jij ons om de kwaliteit, performance en onderhoudbaarheid van onze applicatie te verbeteren.

Consultant Onderwijs & ICT

Als lid van het team Consultancy combineer je expertise van het Microsoft 365 platform met uitgebreide kennis van het onderwijs. Je vindt het leuk om samen met de klant de vraag te achterhalen en om te zetten in oplossingen.

Ervaren Network Engineer

Ben jij de ervaren Network Engineer die op zoek is naar een baan bij een moderne en innovatieve werkgever? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

Ervaren Project Manager ICT

Heb jij als ervaren Project Manager ICT aantoonbare ervaring met zowel automatiserings- als informatiseringsprojecten? Wil jij ruimte om jezelf te ontplooien en oplossingen te ontwikkelen die ertoe doen en ben je op zoek naar een moderne en innovatieve werkgever? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Functional Application Manager BI

IT-Workz is binnen het team Data op zoek naar een Functional Application Manager BI. Als Functional Application Manager BI werk je nauw samen met je collega BI-specialist. Samen werk je aan de bouw, inrichting en onderhoud van de BI omgeving van Breens Network.

HR-adviseur

Voor ons HR-team, dat op dit moment nog uit 3 personen bestaat, zoeken we een HR-adviseur met de focus op de bv’s in Amsterdam en het noorden van het land. We hebben een dynamische organisatie en alle HR-aspecten komen voorbij, waardoor je breed inzetbaar bent. Je focusgebied ligt echter op werving en selectie.

ICT Procurement specialist

Om ons te helpen ons (ICT)-procurementproces verder te professionaliseren zijn we op zoek naar een ervaren Procurement Specialist. Je rapporteert in deze functie aan de directeur. Je geeft leiding aan een procurement officer waarmee je tevens het procurement team vormt.

Junior Software Tester

Ben jij de enthousiaste Software Tester die zich graag breed wil ontwikkelen? Dan hebben wij bij Educator in Zwolle een prachtige kans voor je en kun je direct starten! 

Medior Software Developer

Ben jij de enthousiaste Software Developer die zich graag breed wil ontwikkelen? Dan hebben wij bij Educator in Zwolle een prachtige kans voor je en kun je direct starten!

Product owner

Wij zijn een ambitieus bedrijf met enthousiaste medewerkers en tevreden klanten. Wij willen onze positie in de markt verder uitbouwen en daarom zoeken wij een ervaren product owner, die met ons mee wil bouwen aan het studentinformatiesysteem ProgressSIS.

Security officer

Ben jij de ervaren Security Officer die verantwoordelijk wordt voor het security beleid van IT-Workz? Jij zorgt ervoor dat de staat van informatiebeveiliging bij IT-Workz op het gewenste niveau is en dat het gedrag van de medewerkers daarmee in lijn is en blijft.

Service Manager (regio Noord-West Nederland)

Wij zijn voor de afdeling Customer Care op zoek naar een resultaatgerichte en pragmatische Service Manager (medior/senior). Als belangrijke spil in de relatie met (zakelijke) afnemers is de Service Manager het gezicht van ons bedrijf. Je draagt verder bij aan de verdere professionalisering van servicemanagement binnen IT-Workz.

Servicedesk medewerker

Wil jij werken bij SLBdiensten, de grootste softwarepartner in het voortgezet onderwijs? Voor ons Commercie team (4 personen) zoeken wij een servicedesk medewerker, die ons eerste lijn aanspreekpunt wordt via telefoon en e-mail voor onze klanten.

Software Ontwikkelaar

Progress Onderwijs

Solution architect

Als Solution architect ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de bedrijfsbehoeften van onderwijsinstellingen. En voor de vertaalslag naar een passende ICT-oplossing op het gebied van Identity & access management (IAM), koppelingen, BI en software ontwikkeling. Je voorziet de sales-afdeling van informatie bij offertetrajecten en je fungeert in grotere trajecten als technisch coördinator richting de developers.

SQL database administrator

IT-Workz is binnen het team Data op zoek naar een SQL database administrator.

SQL database ontwikkelaar

Binnen het Identity & Access Management proces zorg jij voor de databewerking die resulteert in de digitale voorzieningen van gebruikers, zoals bijvoorbeeld accounts en mailboxen. Jij weet als geen ander hoe je de vertaalslag kan maken van klantwens naar functionele en technische aanpassingen. Onze databasesystemen draaien volledig op Microsoft SQL Server.

Stage- en afstudeermogelijkheden

Wij werken voor het onderwijs en vinden het heel belangrijk dat studenten ook goede praktijkervaring op kunnen doen. Daarom bieden wij leerzame en uitdagende stage- en afstudeermogelijkheden.

Support Engineer

System administrator

Tester (32 – 40 uur)

Als Tester werk je nauw samen met de ontwikkelaars en de functioneel consultants en test je mee aan onze standaardsoftware die nauw aansluit op de onderwijsontwikkelingen in het hoger onderwijs.