Google search engine

Werken bij Breens Network

Wij komen graag in contact met talenten die, net als onze merken, gedreven zijn om het onderwijs in Nederland en alle belanghebbenden te helpen verbeteren en groeien.

Vind de baan die bij jou past!

Werken bij Breens Network

Wij komen graag in contact met talenten die, net als onze merken, gedreven zijn om het onderwijs in Nederland en alle belanghebbenden te helpen verbeteren en groeien.

1st line Support Agent

Ben jij de 1st line Support Agent die het als een uitdaging ziet om je klant te helpen met al zijn IT-vraagstukken?

2nd line Support Agent

In deze rol van Support Agent ben jij de specialist voor je 1st line collega’s. Onze klanten hebben er vertrouwen in dat jij hen verder helpt met de complexere IT-vraagstukken uit de onderwijsorganisatie.

Afstudeer- en stagemogelijkheden

Afstudeerders (informatica)

Als student heb je misschien ervaring met Educator of een ander studentinformatiesysteem of studentvolgapplicatie. Wil jij weten wat het is om aan een volwassen applicatie te werken die dagelijks door duizenden studenten en medewerkers wordt gebruikt en hoe de techniek achter deze applicatie eruit ziet? Dan hebben wij een aantal interessante afstudeeropdrachten voor je!

Afstudeerders Informatica

We zijn op zoek naar Informatica-studenten die houden van een uitdaging. Binnen ons scrumteam help jij ons om de kwaliteit, performance en onderhoudbaarheid van onze applicatie te verbeteren.

Assistent controller

Ben jij een hands-on Finance Professional die klaar is voor een allround functie en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Dan is deze functie voor jou mogelijk een mooie nieuwe uitdaging!

Consultant (Junior/Medior/Senior)

Consultant Education & ICT

Als lid van het team Consultancy combineer je expertise van het Microsoft 365 platform met uitgebreide kennis van het onderwijs. Je vindt het leuk om samen met de klant de vraag te achterhalen en om te zetten in oplossingen.

Data-architect

IT-Workz wil onderwijsinstellingen helpen het primaire en het secundaire onderwijsproces te optimaliseren met ICT. De onderwijsorganisatie houdt zelf de regie, IT-Workz ondersteunt, adviseert en is verantwoordelijk voor aantoonbare groei in de volwassenheid van het gebruik van Educational Technology (ET).

Ervaren Network Engineer

Ben jij de ervaren Network Engineer die op zoek is naar een baan bij een moderne en innovatieve werkgever? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

HR-adviseur

Voor ons HR-team, dat op dit moment nog uit 3 personen bestaat, zoeken we een HR-adviseur met de focus op de bv’s in Amsterdam en het noorden van het land. We hebben een dynamische organisatie en alle HR-aspecten komen voorbij, waardoor je breed inzetbaar bent. Je focusgebied ligt echter op werving en selectie.

Incident Manager

Voor de afdeling Customer Care zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte proactieve Incident Manager. Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een ITIL proces management rol bij een ICT dienstverlener en ben je bekend met de Microsoft producten/diensten en netwerken?

Junior Software Tester

Medior Software Developer

Product Specialist

Service Manager

Ben jij de ervaren Service Manager die de klantbehoefte inventariseert en ervoor zorgt dat de kwaliteit van de geleverde ICT-diensten gewaarborgd is en continu verbeterd wordt?

Servicedesk medewerker

Wil jij werken bij SLBdiensten, de grootste softwarepartner in het voortgezet onderwijs? Voor ons Commercie team (4 personen) zoeken wij een servicedesk medewerker, die ons eerste lijn aanspreekpunt wordt via telefoon en e-mail voor onze klanten.

Software Ontwikkelaar

Progress Onderwijs

SQL database / applicatie ontwikkelaar

SQL database administrator

IT-Workz is binnen het team Data op zoek naar een SQL database administrator.

Support Engineer

Systeembeheerder

Tester (32 – 40 uur)

Als Tester werk je nauw samen met de ontwikkelaars en de functioneel consultants en test je mee aan onze standaardsoftware die nauw aansluit op de onderwijsontwikkelingen in het hoger onderwijs.