Google search engine

Werken als medior .NET Developer?

Wij zijn Leermiddelenwebshop (van onder andere MBOwebshop.nl) en innoveren razendsnel samen met onze klanten in het onderwijs en beleven daar veel plezier aan. Wij zoeken een Medior .NET Developer die bij deze ambitie past en wil excelleren in de functie van .NET Developer! Bouw jij mee aan de uitbreiding van ons succes?

Medior .NET Developer

Werken als medior .NET Developer?

Wij zijn Leermiddelenwebshop (van onder andere MBOwebshop.nl) en innoveren razendsnel samen met onze klanten in het onderwijs en beleven daar veel plezier aan. Wij zoeken een Medior .NET Developer die bij deze ambitie past en wil excelleren in de functie van .NET Developer! Bouw jij mee aan de uitbreiding van ons succes?


Wie zijn wij?

Leermiddelenwebshop heeft verschillende platformen zoals MBOwebshop.nl – dé portal waar mbo-studenten alles kunnen bestellen wat zij in een schooljaar nodig hebben. MBOwebshop.nl biedt scholen en studenten een uniek faciliterend platform. De school stelt zelf per student een leermiddelenpakket op maat samen. Met studieboeken, licenties, lesmaterialen en gereedschap tot aan excursies en kluisjes. Studenten loggen voor de start van het studiejaar in en zien direct wat zij voor dat jaar nodig hebben. Aanvinken, online afrekenen en klaar. Leermiddelenwebshop zorgt ervoor dat alles tijdig wordt geleverd en handelt de administratie af, ook voor specifieke zaken die de school zelf aanbiedt.

Wat ga jij doen als .NET Developer?

 • Jij bent medeverantwoordelijk voor uitbreidingen en vernieuwingen van ons platform, denk mee en realiseer mooie functionaliteiten;
 • Je zorgt ervoor dat ons platform gekoppeld is aan alle mogelijke kanalen waar de scholen mee samenwerken. Te denken aan: uitgeverijen voor boeken en licenties of vouchers voor digitaal lesmateriaal, retailers voor onderwijsbenodigdheden zoals veiligheidsschoenen, laptops, en koksmessen, maar ook alle ketenpartners als elektronische leeromgevingen (ELO) en studentinformatiesystemen (SIS) waarmee informatie uitwisselen;
 • Je positieve, pragmatische, kritische en analytische houding draagt bij aan het scherp houden van het team en leidt tot betrouwbare code. Daarnaast durf je mee te denken met onze product owner waardoor je een bijdrage levert aan onze architectuur. Verder heb je een hoog kwaliteitsbewustzijn, denk je na over hoe ontwikkelprocessen en ondersteunende tooling kunnen worden ingezet om de kwaliteit te borgen.

Wat is onze technology stack?

 • Microsoft .NET
 • Microsoft SQLServer
 • Javascipt, CSS & HTML5
 • Devops & GIT

Wat bieden wij jou?

 • Fulltime dienstverband
 • Goed en passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring
 • Flexibele werkuren en de mogelijkheid grotendeels remote te werken
 • Laptop of desktop en alle soft- en hardware die jij nodig hebt om prettig te kunnen werken
 • Een informele en open sfeer waar je volledig jezelf kunt zijn

Over het team en de werkomgeving:

Ons groeiende team werkt merendeels remote en groeit hard, jaar op jaar. We hebben veel ambitie en bereiken samen met onze klanten mooie resultaten en deze mentaliteit dragen we allemaal. We hebben met elkaar de drive om constant te verbeteren; door de korte lijnen worden slimme ideeën direct geïmplementeerd.

Het geeft ons een goed gevoel als optimalisaties onze klanten verder helpen. Bovenal zijn we een gezellig maar ook efficiënt team mensen die houdt van lachen; en dat maakt met ons werken leuk!

 • Je werkt vanuit huis (of elke andere plek waar jij je op je gemak voelt.
 • Wij zijn doeners! Wij werken (vaak) pragmatisch om de concurrentie te snel af te kunnen zijn, dus geen bureaucratie, besluiteloosheid of eindeloos overleggen.
 • Al het overleg gebeurt normaal gesproken digitaal. Op frequente basis spreken we met het hele team af op locatie.