Google search engine

Lisanne van Egmond vertelt over haar werk als directeur bij SLBdiensten, onderdeel van Breens Network. Benieuwd naar haar managementstijl? En wat ze zoekt in een nieuwe collega? Bekijk de video!

Lisanne over haar werk als directeur

Lisanne van Egmond vertelt over haar werk als directeur bij SLBdiensten, onderdeel van Breens Network. Benieuwd naar haar managementstijl? En wat ze zoekt in een nieuwe collega? Bekijk de video!


Lisanne werkt ruim vier jaar voor SLBdiensten, onderdeel van Breens Network. Ze is begonnen als operational manager en inmiddels doorgegroeid naar directeur van het bedrijf. In deze video vertelt Lisanne over Breens Network, haar eigen werkzaamheden en wat haar werk zo leuk maakt.

Bekijk de video van Lisanne

“Breens Network bestaat uit vier componenten: SLBdiensten is voor de licenties, IT-Workz doet het beheer van de IT-organisatie van scholen, Software Solutions – waar Educator en Progress onder vallen – ontwikkelt systemen voor studentinformatie en we hebben met IT-Solutions ook een Consulting club in huis.”

Wat doe je bij Breens Network?

“Ik ben verantwoordelijk voor SLBdiensten, de licentietak van Breens Network. Ik ben heel erg van de operationele processen. Ik heb de intrinsieke motivatie om ervoor te zorgen dat alles aan de achterkant smooth is geregeld. Zo kunnen de collega’s die aan de voorkant en dus met de klant werken zo goed mogelijk hun werk doen.”

Wat is jouw managementstijl?

“Mijn stijl van management? Wij zijn allemaal wel meewerkend voormannen, als we het zo mogen noemen. We werken dus allemaal mee. Daarnaast vinden we het ook leuk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van iedereen.”

Waar ben je naar op zoek?

“Waar ik naar op zoek ben, is echt dé IT’er met passie voor onderwijs die het ook heel tof vindt om samen dingen te bereiken. Zoals wanneer iemand in de ene BV zegt: ‘ik ben hier klaar met doorgroeien of ik zou heel graag willen dat we X, Y of Z gaan doen.’ Dan vind ik dat het onze taak is, en dat nemen we ook heel serieus, om onderling qua directie te overleggen bij wie zou deze persoon zijn ambitie kan uitvoeren.”

“Er zullen zeker mensen zijn die intern gaan doorgroeien en er zullen ook zeker mensen bij mij in de groep zijn die op een gegeven moment een managementpositie willen pakken. Ik kom zelf uit een Consulting omgeving bij Deloitte en dan ben je altijd voor van alles en nog wat bezig en voor verschillende doelgroepen. En je merkt dat er binnen Breens Network allemaal mensen zijn die echt passie hebben voor onderwijs en het beter maken ervan. En ja, daar word ik wel blij van.”

Actueel

Jip over zijn werk als teamlead Servicedesk

Jip Venne vertelt over zijn werk als teamlead Servicedesk bij IT-Workz, onderdeel van Breens Network. Benieuwd hoe hij bij ons terecht is gekomen? En wat zijn ambities waren en doelen zijn? Bekijk de video!

Charlene over haar werk als Product Owner

Charlene Geertsema vertelt over haar werk als Product Owner bij Educator, onderdeel van Breens Network. Benieuwd hoe zij bij ons terecht is gekomen? Wat haar drive is? Bekijk de video!

Contact

Meer weten over werken bij Breens Network? Neem contact op met onze recruiter.