Google search engine

Charlene Geertsema vertelt over haar werk als Product Owner bij Educator, onderdeel van Breens Network. Benieuwd hoe zij bij ons terecht is gekomen? En wat haar drive is? Bekijk de video!

Charlene over haar werk als Product Owner

Charlene Geertsema vertelt over haar werk als Product Owner bij Educator, onderdeel van Breens Network. Benieuwd hoe zij bij ons terecht is gekomen? En wat haar drive is? Bekijk de video!


Charlene werkt sinds april 2023 bij Educator, onderdeel van Breens Network. Als Product Owner werkt Charlene met een ervaren development team om het onderwijs te ondersteunen. Bekijk de video om het hele verhaal van Charlene te horen.

Bekijk de video van Charlene

Wat doe je bij Breens Network?

“Ik werk bij Educator, onderdeel van Breens Network en daar ben ik Product Owner. Een Product Owner is een heel veelzijdige functie, want je zit tussen de klant en het ontwikkelwerk in. Ik zit dus met klanten aan tafel en ik bedenk met de techneuten hoe iets technisch moet werken.

Wat is je eerste indruk?

“Ik werk nu een aantal maanden bij Educator en het is tof om te merken dat ik ook echt de tijd krijg om de markt en het product te leren kennen en daar mijn weg in te vinden.

Wat vind je fijn aan werken bij Educator?

“Educator zit in Zwolle en de combi van onderwijssoftware vond ik heel mooi. Daarnaast krijg je de flexibiliteit om zowel thuis te werken als op kantoor. Ook fijn is dat het kantoor voor mij op fietsafstand is. Inmiddels heb ik zelfs een leasefiets. “

“Een van de onderdelen van mijn sollicitatie was een gesprek met de directeur Jan Jaap. Hij heeft een visie voor het onderwijs en daar ging ik echt op aan. Ook omdat er een mooi team zit met mensen met ervaring. Ik vind het fijn om daarmee samen te werken.”

Wat is jouw ambitie binnen het bedrijf?

“Het onderwijs is altijd heel klassikaal geweest en dit moet steeds meer individueel worden. De software van Educator ondersteunt het ontwikkelproces van elke individuele student en dat is voor mij wel waar het onderwijs onderweg naartoe is. Ik heb zelf kinderen die naar school gaan. Het gaat er voor mij ook om dat we het onderwijs beter kunnen maken voor de volgende generatie.”

Actueel

Jip over zijn werk als teamlead Servicedesk

Jip Venne vertelt over zijn werk als teamlead Servicedesk bij IT-Workz, onderdeel van Breens Network. Benieuwd hoe hij bij ons terecht is gekomen? En wat zijn ambities waren en doelen zijn? Bekijk de video!

Lisanne over haar werk als directeur

Lisanne van Egmond vertelt over haar werk als directeur bij SLBdiensten, onderdeel van Breens Network. Benieuwd naar haar managementstijl? En waar ze naar zoekt in een nieuwe collega? Bekijk de video!

Contact

Meer weten over werken bij Breens Network? Neem contact op met onze recruiter.