Google search engine

Wie leert, neemt een voorsprong. Niet alleen tijdens de schooltijd, maar ook daarna: “life-long learning”. Breens Network helpt daarbij. Wij zijn als IT-organisatie gespecialiseerd in de technologische innovatie van leerprocessen en de organisatie daaromheen. Onze klanten, die veelal actief zijn in onderwijs, zorg en het publieke domein, kunnen zo hun gewenste digitale transformatie met succes vormgeven. De gebruikte technologie moet de doelstellingen van onze klanten meetbaar ondersteunen, dat is onze leidende visie.

Meer dan 1.000.000

leerlingen

40.000

medewerkers

90.000

leraren

900

Instellingen in het vo, mbo en hoger onderwijs

Meer dan 1.000.000

leerlingen

90.000

leraren

40.000

medewerkers

900

instellingen in het vo, mbo en hoger onderwijs

Meer dan 1.000.000 gebruikers

Met de verschillende merken binnen Breens Network bedienen wij bijna alle scholen in het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast zijn we ook actief in het hoger onderwijs.

In totaal maken meer dan 1 miljoen leerlingen en studenten, 90.000 leraren en 40.000 medewerkers gebruik van onze diensten. Zij ervaren dagelijks hoe onze digitale transformatie bijdraagt aan:

• de effectiviteit, output-kwaliteit, (kosten)efficiency en flexibiliteit van hun organisatie;
• het leren, op alle mogelijke manieren, optimaliseren en zo de lerende organisatie ondersteunen;
• strategische, operationele en persoonlijke doelstellingen te realiseren.

Een netwerk met diepgaande IT- en marktkennis

Al meer dan 25 jaar ondersteunt Breens Network klanten bij hun digitale transformatie. Waar we destijds begonnen met het ontwikkelen van de eerste fysieke netwerken, is dat in steeds hoger tempo verbreed en verdiept. En we staan alweer klaar voor de toepassing van de jongste digitale innovaties. Wij ontwikkelen oplossingen op basis van bewezen toepassingen en nieuwe technologieën, waarbij wij onze uitgebreide IT-expertise combineren met jarenlange kennis van de markten waarin wij actief zijn.

Onze competenties

Breens Network kenmerkt zich door een kennisorganisatie met verschillende competenties. Door met Breens Network te werken, wordt de inzet van technologie gestroomlijnd, cloud gebaseerde technologieën gebruikt en kosten verlaagd door ICT-strategieën te ontwikkelen en te implementeren. De dienstverlening reikt van consulting en het ontwikkelen van IT-oplossingen tot IT-producten (software, licenties, hardware en trainingen) en managed services. Bekijk onze competenties…