Google search engine

Met ons collectief – dat bestaat uit IT-Workz, Educator, Progress Onderwijs, SLBdiensten en IT-Solutions – bestrijken we het volledige spectrum van onderwijstechnologie. Van advies, infrastructuur en beheer tot onze eigen leerplatforms en tools die onderwijsinstellingen wendbaar – en het leren dynamischer en boeiender maken. We zijn meer dan alleen een leverancier. We analyseren, ontwikkelen, implementeren en onderhouden de digitale leer- en werkomgeving.

leerlingen en studenten

medewerkers

docenten

instellingen in het vo, mbo en hoger onderwijs

leerlingen en studenten

docenten

medewerkers

instellingen in het vo, mbo en hoger onderwijs

2.500.000 gebruikers

Breens Network bedient meer dan 2,5 miljoen leerlingen, studenten, docenten en medewerkers in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Zij ervaren dagelijks hoe onze digitale transformatie bijdraagt aan:

  • de effectiviteit, output-kwaliteit, (kosten)efficiency en flexibiliteit van hun organisatie;
  • het leren, op alle mogelijke manieren, optimaliseren en zo de lerende organisatie ondersteunen;
  • strategische, operationele en persoonlijke doelstellingen te realiseren.

Een netwerk met diepgaande IT- en marktkennis

Al meer dan 30 jaar ondersteunt Breens Network klanten bij hun digitale transformatie. Waar we destijds begonnen met het ontwikkelen van de eerste fysieke netwerken, is dat in steeds hoger tempo verbreed en verdiept. En we staan alweer klaar voor de toepassing van de jongste digitale innovaties. Wij ontwikkelen oplossingen op basis van bewezen toepassingen en nieuwe technologieën, waarbij wij onze uitgebreide IT-expertise combineren met jarenlange kennis van de markten waarin wij actief zijn.

Onze competenties

Breens Network kenmerkt zich door een kennisorganisatie met verschillende competenties. Door met Breens Network te werken, wordt de inzet van technologie gestroomlijnd, cloud gebaseerde technologieën gebruikt en kosten verlaagd door ICT-strategieën te ontwikkelen en te implementeren. De dienstverlening reikt van consulting en het ontwikkelen van IT-oplossingen tot het leveren van licenties en managed services. Bekijk onze competenties…