Google search engine

Wie leert, neemt een voorsprong. Niet alleen tijdens de schooltijd, maar ook daarna: “life-long learning”. Breens Network helpt daarbij. Wij zijn als IT-organisatie gespecialiseerd in de technologische innovatie van leerprocessen en de organisatie daaromheen. Onze klanten, die veelal actief zijn in onderwijs, zorg en het publieke domein, kunnen zo hun gewenste digitale transformatie met succes vormgeven. De gebruikte technologie moet de doelstellingen van onze klanten meetbaar ondersteunen, dat is onze leidende visie.

leerlingen en studenten

medewerkers

docenten

instellingen in het vo, mbo en hoger onderwijs

leerlingen en studenten

docenten

medewerkers

instellingen in het vo, mbo en hoger onderwijs

2.500.000 gebruikers

Breens Network bedient meer dan 2,5 miljoen leerlingen, studenten, docenten en medewerkers in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Zij ervaren dagelijks hoe onze digitale transformatie bijdraagt aan:

  • de effectiviteit, output-kwaliteit, (kosten)efficiency en flexibiliteit van hun organisatie;
  • het leren, op alle mogelijke manieren, optimaliseren en zo de lerende organisatie ondersteunen;
  • strategische, operationele en persoonlijke doelstellingen te realiseren.

Een netwerk met diepgaande IT- en marktkennis

Al meer dan 25 jaar ondersteunt Breens Network klanten bij hun digitale transformatie. Waar we destijds begonnen met het ontwikkelen van de eerste fysieke netwerken, is dat in steeds hoger tempo verbreed en verdiept. En we staan alweer klaar voor de toepassing van de jongste digitale innovaties. Wij ontwikkelen oplossingen op basis van bewezen toepassingen en nieuwe technologieën, waarbij wij onze uitgebreide IT-expertise combineren met jarenlange kennis van de markten waarin wij actief zijn.

Onze competenties

Breens Network kenmerkt zich door een kennisorganisatie met verschillende competenties. Door met Breens Network te werken, wordt de inzet van technologie gestroomlijnd, cloud gebaseerde technologieën gebruikt en kosten verlaagd door ICT-strategieën te ontwikkelen en te implementeren. De dienstverlening reikt van consulting en het ontwikkelen van IT-oplossingen tot het leveren van licenties en managed services. Bekijk onze competenties…