Google search engine

Onze merken

De verschillende business units binnen onze organisatie bieden met nauwgezette kennis van IT-technologie en onderwijs een breed palet van diensten en producten. Bekijk alle merken die onderdeel uit maken van Breens Network.

Met technologie ondersteunen en vernieuwen

Onze merken

De verschillende business units binnen onze organisatie bieden met nauwgezette kennis van IT-technologie en onderwijs een breed palet van diensten en producten. Bekijk alle merken die onderdeel uit maken van Breens Network.

Progress Onderwijs

Studentinformatiebeheer en kwaliteitszorg naar een hoger niveau tillen

Progress Onderwijs is een IT-organisatie met 30 jaar ervaring met het onderwijslogistieke proces in het hoger onderwijs bij zowel kleine als grote HBO instellingen en universiteiten. We leveren een gevarieerd en compleet pakket aan instrumenten en diensten die ingezet worden om het beheer van studenteninformatie en de kwaliteitszorg in het hoger onderwijs naar een hoger plan te brengen.

Progress Onderwijs

Slimindeklas

One-stop IT-shop om te trainen, leren en certificeren

Slimindeklas is dé plek voor trainingen en oefenmodules van veelgebruikte software zoals Microsoft, Adobe en Cisco. Docenten, medewerkers, leerlingen en studenten van vo- en mbo-scholen kunnen bij slimindeklas terecht. Leerlingen, studenten, docenten en medewerkers kunnen hier officiële certificeringen behalen van alle gangbare programma’s.

Slim.nl

Bestel Adobe en Microsoft software met hoge onderwijskorting op Slim.

Slim is de webshop voor leerlingen en medewerkers in het onderwijs als zij software met speciale onderwijskorting willen aanschaffen.

SLBdiensten

Expert in software, licenties en inkoop met bijbehorende diensten voor scholen

SLBdiensten is de belangrijkste softwarepartner voor het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Met de kennis, ervaring en inkoopkracht van SLBdiensten profiteren scholen van een uitgebalanceerd, actueel aanbod op het gebied van software en softwarelicenties. 

IT-Workz

Dé Managed Service Provider van het onderwijs

IT-Workz is dé Managed Service Provider van het onderwijs. En dat is geen loze kreet. Wij zijn namelijk letterlijk vanuit het onderwijs ontstaan. Dit betekent dat wij als geen andere IT-dienstverlener uit ervaring weten hoe onderwijsorganisaties en hun onderwijslogistieke processen werken en hoe ICT daarin moet functioneren.

Educator

Uw partner in onderwijsinnovatie

Educator ontwikkelt softwaretoepassingen voor het onderwijs. Sinds 2005 vergroten wij met onze toepassingen de mogelijkheden voor persoonlijk en flexibel onderwijs. En hiermee dragen we bij aan goed georganiseerd onderwijs en effectieve begeleiding. Onze software wordt dagelijks gebruikt door duizenden studenten en medewerkers in het middelbaar-, hoger- en particulier onderwijs.

Breens.nl

Kennisplatform over innovatie en digitalisering in het onderwijs

Breens is een interactief en multimediaal platform voor onderwijsprofessionals. Breens inspireert en activeert het onderwijs met content rondom innovatie en digitalisering in het onderwijs. Gebruikers van het platform blijven eenvoudig op de hoogte van actuele onderwerpen gebaseerd op eigen expertise en interesse.