×

MBOwebshop.nl


De verbindende schakel tussen mbo en student

MBOwebshop.nl is dé portal waar mbo-studenten alles kunnen bestellen wat zij in een studiejaar nodig hebben. Elke mbo-instelling die meedoet, zet zelf in de beveiligde webshop de gepersonaliseerde leerpakketten klaar. MBOwebshop.nl functioneert als verbindende schakel en zorgt voor alle logistieke en administratieve processen.

Met MBOwebshop.nl bieden wij scholen en studenten een uniek faciliterend platform. De school stelt zelf per student een leermiddelenpakket op maat samen. Met studieboeken, lesmaterialen en gereedschap tot aan excursies en kluisjes. Studenten loggen voor de start van het studiejaar in en zien direct wat zij voor dat jaar nodig hebben. Aanvinken, online afrekenen en klaar. MBOwebshop.nl zorgt ervoor dat alles tijdig wordt geleverd en handelt de administratie af, ook voor specifieke zaken die de school zelf aanbiedt.

De voordelen van MBOwebshop.nl

  • Scholen besparen tijd en geld met samenstelling, beheer en distributie van leermiddelenlijsten;
  • Studenten krijgen precies het juiste aanbod op het juiste moment. En voor de beste prijs: MBOwebshop.nl rekent geen toeslagen;
  • Toegang via unieke student- en schoolaccounts werkt accuraat en veilig;
  • De regie ligt bij de mbo-instellingen, de uitvoering en vernieuwing bij MBOwebshop.nl;
  • Werkt samen met alle gerenommeerde partijen van leermiddelen in Nederland.

Missie en visie

MBOwebshop.nl is de intermediair tussen mbo-instellingen en hun studenten, die overzicht, gemak en efficiency biedt. Dat bereikt MBOwebshop.nl door een optimale en efficiënte inzet van IT-technologie, in combinatie met jarenlange kennis van het mbo en unieke samenwerkingsverbanden met toeleveranciers en educatieve uitgeverijen. Zo houden we studeren betaalbaar én toegankelijk voor iedereen die een mooi beroep wil leren.