Google search engine

Licenties DLWO

Ga aan de slag met digitalisering. Bekijk het licentieaanbod en kies de applicaties die passen bij jouw onderwijsinstelling.

Microsoft 365 en applicaties voor de moderne werkplek

Licenties DLWO

Ga aan de slag met digitalisering. Bekijk het licentieaanbod en kies de applicaties die passen bij jouw onderwijsinstelling.


Wanneer je aan de slag gaat met de DLWO is de eerste stap veelal: het kiezen van de juiste applicaties. Bekende namen als Teams, Sharepoint, OneNote en vele anderen vormen de basis van de moderne werkplek van een onderwijsinstelling. Met Microsoft 365 voor onderwijs kies je als school voor een alles-in-één oplossing. Ben je overtuigd en klaar om de stap te maken naar Microsoft 365? Dan is SLBdiensten de aangewezen partner om de onderwijsinstelling daarbij te helpen.

Gerelateerde oplossingen

Licenties Security

Het onderwijs ondervindt regelmatig de gevolgen van niet goed werkende, onveilige technologie of het onveilige gebruik ervan. Onderwijsinstellingen lopen voortdurend het risico dat data worden gestolen en misbruikt. We zien dat onderwijsinstellingen digitale veiligheid serieus nemen, maar we zien ook dat een deel van de instellingen nog niet genoeg kennis en beschermingsmogelijkheden heeft. Breens Network...

Onderwijs & Digitalisering Scan

De Onderwijs & Digitalisering Scan bestaat uit een intakegesprek inclusief een uitgebreide vragenlijst. Met behulp van stellingen en praktijkvoorbeelden wordt verdieping aangebracht en verschil van inzicht tussen diverse doelgroepen duidelijk. Na afloop worden de uitkomsten vergeleken en besproken tijdens een adviesgesprek met bestuur en directie.

Studenten- en medewerkersportaal

Breens Network is gespecialiseerd in het samen met de onderwijsinstelling succesvol selecteren, implementeren en doorontwikkelen van studenten- en medewerkersportalen. Met een aanpak die zich heeft bewezen bij vele onderwijsinstellingen, waaronder Horizon College, Grafisch Lyceum Rotterdam en De Rooij Pannen. Resulterend in duizenden gebruikers onder studenten en medewerkers.

Contact

Heb je vragen over deze oplossing of wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met mij op.