×

Educator.eu


Uitgaan van de individuele student

Educator ontwikkelt softwaretoepassingen voor onderwijs en de decentrale overheid. Hiermee draagt Educator oa. bij aan goed georganiseerd onderwijs en effectieve begeleiding. Zo vergroot ze al sinds 2005 de mogelijkheden voor persoonlijk onderwijs. Gedreven om op een betrouwbare- en consistente manier software te ontwikkelen en te beheren, om daarmee de basisprocessen van haar klanten continu te verbeteren en te innoveren. Educator behoort tot de meest innovatieve Nederlandse softwareontwikkelaars in de onderwijs-, zorgmarkt en de markt van de decentrale overheid.

Duizenden studenten en medewerkers in het voortgezet, middelbaar, hoger en particulier onderwijs gebruiken dagelijks Educator. Zo brengt het Student Informatie Systeem (SIS) voor student, begeleider en andere betrokkenen de groei in bekwaamheids- en competentieontwikkeling in beeld. En maakt Educator het ontwerpen, vastleggen en publiceren van onderwijs eenvoudig mogelijk met de Herontwerptool, Onderwijscatalogus en Studiegids.

Educator werkt intensief samen met haar klanten bij het professionaliseren en blijven innoveren van de geautomatiseerde ondersteuning. Essentieel is dat de marktkennis en oplossingen van Educator op korte termijn een moderne, efficiƫnte, generieke op de klant toegesneden toepassing opleveren. Die invulling geeft aan de strategische koers en past binnen een robuuste, toekomst vaste en kostenefficiƫnte ICT-architectuur. Last but-not-least krijgt de klant met Educator een partner die meedenkt, meebeweegt en mee-innoveert.