×

Educator.eu


Uitgaan van de individuele student

Educator ontwikkelt softwaretoepassingen voor onderwijs, zorgmarkt en de decentrale overheid. Sinds 2005 vergroten wij met onze toepassingen de mogelijkheden voor persoonlijk onderwijs. En hiermee dragen we bij aan goed georganiseerd onderwijs en effectieve begeleiding.

Educator is gedreven om op een betrouwbare- en consistente manier software te ontwikkelen en te beheren, om daarmee de basisprocessen van haar klanten continu te verbeteren en te innoveren. Het behoort tot de meest innovatieve Nederlandse softwareontwikkelaars in de onderwijs-, zorgmarkt en de markt van de decentrale overheid.

Duizenden studenten en medewerkers in het voortgezet, middelbaar, hoger en particulier onderwijs gebruiken dagelijks Educator. Zo brengt het Student Informatie Systeem (SIS) voor student, begeleider en andere betrokkenen de groei in bekwaamheids- en competentieontwikkeling in beeld. En maakt Educator het ontwerpen, vastleggen en publiceren van onderwijs eenvoudig mogelijk met de Herontwerptool, Onderwijscatalogus en Studiegids.

Educator werkt intensief samen met haar klanten bij het professionaliseren en blijven innoveren van de geautomatiseerde ondersteuning. Essentieel is dat de marktkennis en oplossingen op korte termijn een moderne, efficiƫnte, generieke op de klant toegesneden toepassing opleveren. Die invulling geeft aan de strategische koers en past binnen een robuuste, toekomstvaste en kostenefficiƫnte ICT-architectuur. Last but not least krijgt de klant met Educator een partner die meedenkt, meebeweegt en mee-innoveert.