Google search engine

DLWO

Werken aan de digitale transformatie van een onderwijsinstelling? Met de digitale leer- en werkomgeving (DLWO) van Breens Network zet je de eerste stap. Zo maak je jouw onderwijsinstelling klaar voor ontwikkelingen als flexibilisering van onderwijs en leven lang ontwikkelen.

Digitale leer- en werkomgeving

DLWO

Werken aan de digitale transformatie van een onderwijsinstelling? Met de digitale leer- en werkomgeving (DLWO) van Breens Network zet je de eerste stap. Zo maak je jouw onderwijsinstelling klaar voor ontwikkelingen als flexibilisering van onderwijs en leven lang ontwikkelen.


De DLWO van Breens Network staat voor een stabiele en gebruiksvriendelijke werkplek voor iedereen binnen de organisatie. Aan de hand van ons model maak je kennis met de verschillende onderdelen van een digitale leer- en werkplek en krijg je vervolgens advies over de implementatie binnen de (bestaande) ICT-infrastructuur. Er wordt gekeken naar zowel beleidsvraagstukken als de ICT-situatie zodat gekozen oplossingen altijd passen bij de onderwijsinstelling. 

“Er ontstaat een groeiende behoefte aan ‘een leven lang leren’, 21e eeuwse vaardigheden en persoonlijke vrijheid. Hoe speelt het onderwijs hier op in?” 

– Johan van Wijk, Onderwijsconsultant Breens Network 

Onze visie op digitalisering 

Digitalisering is meer dan techniek alleen. Heeft jouw school bijvoorbeeld al nagedacht over het ICT beleid? En hoe ga je om met toetsing op afstand? Onze onderwijsconsultants helpen met het stellen van de juiste vragen vanuit drie categorieën: Primair onderwijsproces, ICT-oplossingen en Analytics & Processen. Deze categorieën vormen het uitgangspunt in het invullen van de moderne werkplek van jouw onderwijsinstelling.  
 

Cases

Verbeterde student journey bij SintLucas

SintLucas is overgestapt naar een digitale werkplek voor studenten en medewerkers om te voldoen aan de nieuwe visie van de school. In minder dan een jaar tijd heeft de school succesvol de transitie gemaakt naar een digitale omgeving waar alle informatie en programma's samenkomen.

Toekomstbestendige digitale leer- en werkomgeving voor Horizon College

Binnen mbo-instelling Horizon College klonk de wens om een top notch digitaal platform al langer. Samen met Breens Network en Synigo werd een digitale leer- en werkomgeving geselecteerd en geïmplementeerd waar zowel studenten als medewerkers alle benodigde informatie, nieuws en applicaties op terug kunnen vinden.

Gerelateerde oplossingen

Managed services

De ICT-beheerdiensten van Breens Network zorgen ervoor dat de ICT- infrastructuur de onderwijsprocessen optimaal blijft ondersteunen en de continuïteit gewaarborgd blijft. Met onze oplossingen op het gebied van server-, netwerk-, identiteit- en werkplekbeheer kan jouw organisatie zich concentreren op de kernactiviteit: het verzorgen van goed onderwijs. De voordelen van serviceverlening en proactief beheer De continuïteit...

Studenten- en medewerkersportaal

Breens Network is gespecialiseerd in het samen met de onderwijsinstelling succesvol selecteren, implementeren en doorontwikkelen van studenten- en medewerkersportalen. Met een aanpak die zich heeft bewezen bij vele onderwijsinstellingen, waaronder Horizon College, Grafisch Lyceum Rotterdam en De Rooij Pannen. Resulterend in duizenden gebruikers onder studenten en medewerkers.

Breens Identity Center

Identity & access management (IAM) in het onderwijs is ongelofelijk complex en dynamisch. Met tientallen applicaties, uiteenlopende gebruikersgroepen én de steeds verdergaande digitalisering en flexibilisering van het onderwijs. Hoe houd je dit dan onder controle, nu en in de toekomst? Met Breens Identity Center.

Contact

Heb je vragen over het thema DLWO of wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met mij op.