Google search engine

Breens Licences

Breens Licences faciliteert het onderwijs door de software te leveren die het nodig heeft om haar onderwijsleerproces te ondersteunen en te verbeteren, tegen speciale onderwijsprijzen. En dat doen we inmiddels al ruim 30 jaar.

Dé intermediair tussen de onderwijssector en de softwarebranche

Breens Licences

Breens Licences faciliteert het onderwijs door de software te leveren die het nodig heeft om haar onderwijsleerproces te ondersteunen en te verbeteren, tegen speciale onderwijsprijzen. En dat doen we inmiddels al ruim 30 jaar.


Speciale onderwijsprijzen

Door onze unieke positie, waarin we samenwerken met scholen en leveranciers, zijn wij in staat om speciale onderwijsprijzen te realiseren. Dit levert scholen indirect ook weer geld op die ze aan het onderwijs en bijbehorende innovatie kunnen besteden.

Groot aanbod via één loket

Ons portfolio bevat producten van meer dan zeventig grote en belangrijke softwareleveranciers. We houden nieuwe ontwikkelingen, trends en online diensten nauwgezet in de gaten. Dit gebeurt overigens in goed overleg met het onderwijs zelf. Regelmatig inventariseren wij de softwarebehoeften binnen het onderwijs. Blijkt er vraag naar een bepaald product, dan gaan wij onderhandelen met de betreffende softwareleverancier. Hierdoor zijn de producten in het assortiment altijd relevant, up-to-date en beschikbaar voor het onderwijs.

Ondersteuning bij aanschaf en implementatie

Breens Licences heeft toegang tot de kennis waarmee je als onderwijsinstelling het meeste uit de licenties kunt halen en de overkoepelende doelen die ze dienen. Onze technische specialisten, licentiemanagers en servicedeskmedewerkers staan daarvoor paraat. Net zoals het netwerk aan partners en leveranciers, dat wij altijd kunnen inschakelen.

Trainen en certificeren

Het aanschaffen en implementeren van een oplossing is natuurlijk een eerste belangrijke stap. Maar ‘the proof of the pudding is in the eating’. Oftewel, de oplossing moet daarna wel gebruikt worden en zijn toegevoegde waarde bewijzen. Breens Licences verzorgt diverse trainingen op maat, die bijdragen aan het gebruik van ICT in het onderwijs. Inclusief de optie om ook officiële certificeringen (Microsoft en Adobe) te behalen.

Thema’s dienstverlening

Onze dienstverlening is gefocust op de onderstaande thema’s:

  • Microsoft – Samenwerken, Telefonie, Cloud en PowerApps
  • Grafisch
  • Security & Back-up
  • Overige solutions, zoals classroom management en toetsen

SLBdiensten

SLBdiensten maakt onderdeel uit van Breens Licences. Zij richten zich vanuit een onafhankelijke positie specifiek op het voortgezet onderwijs. Ze werken daarbij nauw samen met SURF (mbo en hoger onderwijs) en APS IT-diensten (primair onderwijs).

Contact

Wil je meer weten over wat Breens Licences voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen? We vertellen je er graag meer over!