Google search engine

Azure Migration & Modernization

Met de dienst Azure Migration & Modernization verzorgen wij de installatie van een basis Azure omgeving en (indien gewenst) de migratie van jouw huidige serverinfrastructuur naar het Azure platform.

Een toekomstbestendige en veilige cloudomgeving

Azure Migration & Modernization

Met de dienst Azure Migration & Modernization verzorgen wij de installatie van een basis Azure omgeving en (indien gewenst) de migratie van jouw huidige serverinfrastructuur naar het Azure platform.


Steeds meer scholen kiezen voor de Azure cloud. De migratie naar de cloud kan spannend en complex zijn. Je wilt dat het applicatielandschap jouw organisatie op dezelfde manier blijft ondersteunen als dat je gewend was. Tegelijkertijd wil je meegaan met de laatste ontwikkelingen en toekomstbestendig zijn. IT-Workz – onderdeel van Breens Network – begrijpt dat en helpt je bij die migratie.

Door onze ruime ervaring met Azure migratietrajecten en gecertificeerde kennis van het Azure platform word je volledig ontzorgt bij de transitie naar de Azure Cloud.

Dienstverlening

Initieel bouwen we een toekomstbestendige, veilige en kostenefficiënte basisomgeving in Azure op. Vervolgens zorgen we voor een soepele transitie van de huidige servers, applicaties en data. Hierbij houden we rekening met jouw specifieke wensen en hebben we aandacht voor de business requirements van jouw instelling.

Veranderingsprocessen vragen om commitment van top tot aan de werkvloer. In onze projectaanpak voor Azure migraties is veel aandacht voor het creëren van dat draagvlak. Dit doen we onder andere door heldere communicatielijnen, het betrekken van medewerkers van de instelling bij de migratie en aansturing van andere leveranciers die betrokken zijn bij de transitie.

Maatwerk

Door onze maatwerkaanpak zijn we in staat om een Azure migratie uit te voeren die past bij jouw IT-omgeving, wensen en eisen. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Migratie vanuit een eigen lokale MER, een datacenter of een ander Cloud platform.
  • Migratie vanaf de servervirtualisatieplatforms Hyper-V of VMWare.
  • Migratie via ‘lift & shift’ of het opnieuw opbouwen van servers inclusief datamigratie.
  • Migratie via een ‘big bang’ of gefaseerd.

Contact

Wil je weten wat wij voor jouw onderwijsinstelling kunnen betekenen voor de implementatie en / of migratie van jullie cloud-omgeving? Neem contact met ons op.