Google search engine

Flexibel en persoonlijk onderwijs heeft grote impact op de ICT-omgeving van een onderwijsinstelling. Met meerdere ingrijpende keuzes en verandertrajecten. Breens Network en Educator zijn ervoor om je daarbij te helpen. Hoe? Kom bij ons langs op de stand en bij de sessie samen met Firda tijdens de MBO Digitaal Conferentie op 7 en 8 maart 2024. We vertellen je er dan graag meer over. Tot dan!

Breens Network en Educator op de MBO Digitaal Conferentie

Flexibel en persoonlijk onderwijs heeft grote impact op de ICT-omgeving van een onderwijsinstelling. Met meerdere ingrijpende keuzes en verandertrajecten. Breens Network en Educator zijn ervoor om je daarbij te helpen. Hoe? Kom bij ons langs op de stand en bij de sessie samen met Firda tijdens de MBO Digitaal Conferentie op 7 en 8 maart 2024. We vertellen je er dan graag meer over. Tot dan!


Sessie samen met Firda

Firda en Educator hebben samen een prachtig project uitgevoerd, waarvan het resultaat er mede voor zorgt dat het onderwijs van Firda wendbaar en responsief is. We zijn er trots op dat we het verhaal van dit project – waarin het samenvoegen van onderwijs vanwege de fusie een extra uitdaging betekende – tijdens de MBO Digitaal Conferentie mogen delen. Ben je erbij?

Wendbaar onderwijs bij Firda met de onderwijscatalogus van Educator

Workshopronde 2 – 11.45 uur

Het onderwijs van Firda is wendbaar en responsief. Het biedt verschillende mogelijkheden in het wat, waar, wanneer en hoe een student kan leren. En is in staat om zich aan te passen aan een diversiteit aan doelgroepen, aan wat de regio vraagt en aan snel veranderende omstandigheden. Daarmee maakt Firda haar onderwijs passender, uitdagender en betekenisvoller. De realisatie hiervan wordt mede mogelijk gemaakt door de onderwijscatalogus van Educator – onderdeel van Breens Network.

In deze sessie laten Joost Willems – Transitiemanager Onderwijs en Digitalisering bij Firda – en Stan Broos – Manager Business Development bij Educator / Breens Network – zien hoe de onderwijscatalogus Firda in de praktijk ondersteunt bij het vormgeven van wendbaar en responsief onderwijs. Kernbegrippen in de sessie zijn: onderwijs samenvoegen bij een fusie, totale informatievoorziening, de catalogus als bronsysteem, ondersteuning met het ontwerpen van het onderwijs en leerroutes en inzicht in het onderwijs.

Introductie Breens Network en Educator

Breens Network is een Nederlands IT-bedrijf dat de ambitie heeft om een substantiële bijdrage te leveren aan de digitale transformatie van leren. Dit doen wij door onderwijsinstellingen te ondersteunen op het vlak van digitalisering en de innovatie daarvan, al meer dan 30 jaar met onze labels IT-Workz, SLBdiensten, Educator en Progress Onderwijsondersteuning.

Educator faciliteert met haar software persoonlijk en flexibel onderwijs. De student staat daarin centraal, zodat zijn of haar talent tot zijn recht komt.

Oorsprong in het onderwijs

Wij ontwikkelen oplossingen op basis van bewezen toepassingen en nieuwe technologieën, waarbij wij onze uitgebreide IT-expertise combineren met jarenlange kennis van de onderwijssector. En die kennis zit echt in onze haarvaten, want Breens Network heeft haar oorsprong in het onderwijs.

2,5 miljoen studenten en medewerkers

We bedienen inmiddels meer dan 2,5 miljoen leerlingen en studenten, docenten en medewerkers in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. En dit aantal groeit elke dag. Een mooie indicatie dat Breens Network echt positief impact maakt in het Nederlandse onderwijs.

Visie op – en aanpak voor de Digitale Campus van de toekomst

Flexibel onderwijs en Leven Lang Ontwikkelen hebben een grote impact op de ICT van een onderwijsinstelling. De student centraal en de instroom van heterogene groepen vragen namelijk om een andere inrichting van het applicatielandschap.

Breens Network heeft met de Digitale Campus een onderscheidende visie op – en aanpak voor hoe je de juiste inrichting bepaalt, (gefaseerd) implementeert en beheert. Met daarin zelf ontwikkelde oplossingen (KRD / SIS, Onderwijscatalogus, Leermeter), naadloze integraties met oplossingen van gelijkgestemde partners (Portaal, CRM, Power Platform, Roostering) en een veilig en betrouwbaar IT-fundament. Het resultaat is een toekomstbestendige en wendbare ICT-omgeving, die elke vorm en mate van flexibilisering van onderwijs aan kan.

Contact

Heb je vragen voorafgaand aan de conferentie? Of wil je met ons afspreken tijdens de conferentie? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.