Google search engine

Dit was de goIT STEAM Cup Challenge Finale 2023-2024

Stap in de wereld van innovatie en duurzaamheid met de STEAM Cup Challenge Finale aftermovie, gepresenteerd door onze content coördinator Niels Middelburg. Op 19...

Herman Faukeliusschool wint STEAM Cup Challenge 2024

De Herman Faukeliusschool heeft in een spannende finale in Beeld & Geluid de 6e editie van de STEAM Cup Challenge gewonnen. Hun idee voor een app om pesten op school tegen te gaan was volgens de jury de beste van in totaal 10 finalisten.

Breens Network en QS solutions slaan handen ineen

Breens Network en QS solutions zijn een partnership aangegaan om samen dé IT-partner te worden voor organisaties die hun digitale transformatie willen versnellen en optimaliseren met behulp van Microsoft-technologieën. De samenwerking met QS solutions zal veel toegevoegde waarde hebben voor het onderwijs en creëert een bedrijf met meer dan 200 toegewijde professionals.

Jip over zijn werk als teamlead Servicedesk

Jip Venne vertelt over zijn werk als teamlead Servicedesk bij IT-Workz, onderdeel van Breens Network. Benieuwd hoe hij bij ons terecht is gekomen? En wat zijn ambities waren en doelen zijn? Bekijk de video!

Lisanne over haar werk als directeur

Lisanne van Egmond vertelt over haar werk als directeur bij SLBdiensten, onderdeel van Breens Network. Benieuwd naar haar managementstijl? En waar ze naar zoekt in een nieuwe collega? Bekijk de video!

Demonstratie Mijndigicampus in drie verschillende processen (video’s)

Breens Network heeft een model - Mijndigicampus - ontwikkeld voor de inrichting van de ICT-omgeving, die nodig is om flexibel en persoonlijk onderwijs aan te kunnen bieden. We laten aan de hand van drie processen zien hoe mijndigicampus werkt.

Charlene over haar werk als Product Owner

Charlene Geertsema vertelt over haar werk als Product Owner bij Educator, onderdeel van Breens Network. Benieuwd hoe zij bij ons terecht is gekomen? Wat haar drive is? Bekijk de video!

Praktijkvoorbeelden van Mijndigicampus (video)

Mijndigicampus - het model ontwikkeld door Breens Network voor de inrichting van een wendbare ICT-omgeving - is bij meerdere onderwijsinstellingen uitgerold. Dennis van Oeveren, consultant bij Breens Network, vertelt in een korte video hoe Saxion, Open Universiteit en Landstede het model hebben toegepast in hun onderwijslogistiek.

Uitleg Mijndigicampus-model (video)

Breens Network heeft een model - Mijndigicampus - ontwikkeld voor de inrichting van de ICT-omgeving, die nodig is om flexibel en persoonlijk onderwijs aan te kunnen bieden. Johan van Wijk, consultant bij Breens Network, legt in een korte video uit hoe het model werkt.

Breens Network op SURF Onderwijsdagen

Flexibel en persoonlijk onderwijs heeft grote impact op de ICT-omgeving van een onderwijsinstelling. Met meerdere ingrijpende keuzes en verandertrajecten. Wij zijn ervoor om je daarbij te helpen. Hoe? Ontmoet ons tijdens de SURF Onderwijsdagen op 14 en 15 november 2023 en we vertellen wat onze visie en aanpak is. Zien we je in onze stand, waar wij met collega’s van IT-Workz, Educator en Progress Onderwijsondersteuning staan, in het mooie Den Bosch? Tot dan!

Breens Network en Educator op MBO Digitaal Conferentie

Flexibel en persoonlijk onderwijs heeft grote impact op de ICT-omgeving van een onderwijsinstelling. Met meerdere ingrijpende keuzes en verandertrajecten. Breens Network en Educator zijn ervoor om je daarbij te helpen. Hoe? Kom bij ons langs op de stand en bij de sessie samen met Firda tijdens de MBO Digitaal Conferentie op 7 en 8 maart 2024.

Last van koedenken? Zo kom je los

Het onderwijs flexibiliseert en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. De student staat steeds meer centraal en het leerproces wordt meer en meer integraal onderdeel van ons leven. Dat zorgt ervoor dat we anders naar ons onderwijssysteem moeten gaan kijken. Dennis van Oeveren en Jan Batteram, onderwijsexperts bij Breens Network, Educator en Progress, vertellen in deze blog hoe je loskomt van koedenken.

7 tips om de juiste partner via een aanbesteding te vinden

Laten we eerlijk zijn, een aanbesteding voelt nogal eens als een draak die getemd moet worden. Omdat scholen nu eenmaal onder de aanbestedingsplicht vallen, zit er niets anders op dan die draak te temmen. Maar hoe doe je dat zo optimaal mogelijk als aanbestedende partij? Ga je een ellenlange lijst met eisen opstellen of kies je voor een meer kaderstellende aanpak? n deze blog geeft Roel Nicolai, consultant bij Breens Network, je zeven tips voor het schrijven van een goede aanbesteding, zodat je als onderwijsinstelling de optimale partner en de juiste oplossing kunt vinden voor jouw uitdagingen.

Onderwijs ICT specialist Breens Network gaat samenwerking aan met Enable U

Onderwijs ICT specialist Breens Network en integratiespecialist Enable U zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Dit hebben beide partijen vandaag bekendgemaakt. Samen maken zij het mogelijk om onderwijsinstellingen te ontzorgen door de grote hoeveelheid aan onderwijssystemen, IT-koppelingen en externe integraties (zoals DUO) niet alleen naadloos samen te voegen maar ook veilig toegankelijk te maken via één digitale omgeving en deze toekomstbestendig te beheren.

Breens Network breidt ISO certificeringen uit

Vorige maand hebben Educator en IT-Workz als onderdeel van Breens Network de certificering voor ISO 27701 behaald. Dit certificaat vormt een uitbreiding op ISO 27001 met een privacy information management system (PIMS).Deze norm gaat om een managementsysteem voor het beschermen van persoonsgegevens. Breens Network was al in het bezit van de ISO 9001 en ISO 27001 certificaten en die zijn ook dit jaar weer toegekend na een achtdaagse audit.